Emel KIRIM VAKFI

Müstecib Ülküsal diyor ki . Millî dâva ve ideal yolunda bıkmadan, yılmadan çalıştıkça azminiz çelikleşir, kararlarınız kırılmaz hale gelir ve böylece başarılarınız birbirini takip eder. İdealisti başkasından ziyade kendisi olgunlaştırır ve lider derecesine ulaştırır. Hayatta en büyük gerçek mutluluk ve huzur millî dâvayâ hizmet nispetinde artar. . Emel Dergisi arşivini dijital ortama aktarma çalışmamız devam ediyor. Internet sitemizdeki arşive aktarılmış makale sayısı 395. KIRIM TATAR SÜRGÜNÜNÜN 73.

OVERVIEW

The web site emelvakfi.org presently has a traffic classification of zero (the smaller the higher page views). We have downloaded seven pages inside the web site emelvakfi.org and found thirty-one websites referencing emelvakfi.org. I acquired three public communication platforms acquired by this website.
Pages Parsed
Links to this site
Social Links

EMELVAKFI.ORG TRAFFIC

The web site emelvakfi.org is seeing variant quantities of traffic for the duration of the year.
Traffic for emelvakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for emelvakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for emelvakfi.org

LINKS TO EMELVAKFI.ORG

Vatan KIRIMda Eğitim egitim.vatankirim.net

Emel Kırım Vakfının istişare toplantısı gerçekleştirildi.

18 Mayıs 1944 Sürgün

İki er ve bir subay bizleri uykudan uyandırıp, üstümüze ne giyebildiysek öylece bizi tekme-tokat silâh zoruyla evimizden dışarıya çıkardılar. 18 Mayıs 2013 - Sürgün ve Soykırımı anma programları. Takur-tukur kapılara pencerelere vurmaya başladılar, insanlar bağrışıyor, köpekler havlıyordu.

VatanKIRIM.net

Yazının tamamını okumak için tıklayınız. Sürgün ve uygulanan soykırımın kronolojisi.

VatanKIRIM.net

WHAT DOES EMELVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of emelvakfi.org Mobile Screenshot of emelvakfi.org Tablet Screenshot of emelvakfi.org

EMELVAKFI.ORG SERVER

Our crawlers revealed that the main root page on emelvakfi.org took eight hundred and thirty-five milliseconds to download. Our parsers could not find a SSL certificate, so in conclusion our parsers consider emelvakfi.org not secure.
Load time
0.835 sec
SSL
NOT SECURE
IP
45.40.165.7

SERVER SOFTWARE AND ENCODING

We revealed that emelvakfi.org is weilding the Microsoft-IIS/7.5 operating system.

SITE TITLE

Emel KIRIM VAKFI

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web site states the following, "Millî dâva ve ideal yolunda bıkmadan, yılmadan çalıştıkça azminiz çelikleşir, kararlarınız kırılmaz hale gelir ve böylece başarılarınız birbirini takip eder." I noticed that the web site stated " İdealisti başkasından ziyade kendisi olgunlaştırır ve lider derecesine ulaştırır." They also said " Hayatta en büyük gerçek mutluluk ve huzur millî dâvayâ hizmet nispetinde artar. Emel Dergisi arşivini dijital ortama aktarma çalışmamız devam ediyor. Internet sitemizdeki arşive aktarılmış makale sayısı 395."

SEE SIMILAR BUSINESSES

Coming Soon EMelvan football manager game Euro 2016

EMelvan is an online football manager game, where you select 11 players from the different teams competing in the Euro 2016! After each game the players are rewarded points based on their performance. Subscribe to our newsletter to receive a notification when the site opens! .

Emelwerda College Home

We zijn een moderne school met een oude naam. Op een terp ben je veilig voor hoog water. Samen ontwikkelen we jouw talenten! Filmpje over het Emelwerda College. 23-3-2018 - Dag van de Franse taal. 19-3-2018 - Amsterdamdag 6 vwo. 15-3-2018 - Vacature docent BWI. 12-3-2018 - Vacature docent Duits.

A ta rencontre

Ana et Sara parleront en portugais et en français à tour de rôle.

Republica Dominicana

Martes, 12 de mayo de 2009.